ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πιστεύω ακράδαντα σε μια αυτοδιοίκηση, αυτόνομη, ανεξάρτητη, με αποκεντρωμένες αποφάσεις και πόρους, με κοινωνικό έλεγχο, με σαφές πολιτικό πλαίσιο, κοντά στον πολίτη και κομματικά ακηδεμόνευτη», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Η υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ , πρόεσθεσε πως ενημέρωσε το δήμαρχο για τις δικές της θέσεις ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.
Η ίδια χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη συζήτηση με τον κ. Αγγελούδη «αφενός για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης – της πόλης που μεγάλωσα, σπούδασα και πάντα έχω στη καρδιά μου-, αφετέρου γενικότερα για τα θέματα της αυτοδιοίκησης και τα τεράστια προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει- μας κατ’ όνομα αυτοδιοίκησης που ασφυκτιά κάτω από την εξάρτηση και τον έλεγχο της κεντρικής εξουσίας”».
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Χειρουργός μπέρδεψε τα όργανα και αφαίρεσε το συκώτι αντί για τον σπλήνα – Ο ασθενής πέθανε
Πούτιν: Η Μόσχα θέλει να συνεχίσει να διοχετεύει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
Υπουργείο Υγείας: Ζητά υγειονομικούς ελέγχους στα σχολεία με το πρώτο κουδούνι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
- Wall Street: Αρνητικά πρόσημα στην έναρξη της συνεδρίασης με τον Nasdaq να καταγράφει απώλειες άνω του 1%
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε δύο τάνκερ και εισέπραξε 100 εκατ. δολάρια
- Η D-Marin επενδύει πάνω από 20 εκατ. ευρώ στον ψηφιακό μετασχηματισμό των μαρινών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.