ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη για το μέλλον της ΔΕΘ: «Να τρέξει τώρα η ανάπλαση», λέει η Αηδονά – Στο τραπέζι και το δημοψήφισμα
Αναβολή για να δικαστούν μεθαύριο, Πέμπτη (28/6), πήραν οι κατηγορούμενοι για τα χθεσινά επεισόδια, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν, αφού έκανε δεκτό το αίτημά τους να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να βρουν συνήγορο υπεράσπισης, αποφάσισε να άρει την κράτησή τους.
Υπενθυμίζεται ότι διώκονται -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση, παράνομη κατοχή κροτίδων, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατηγορίες που είναι σε πλημμεληματικό βαθμό.
Πρόκειται για τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, 22 έως 47 ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Αυτόφωρο οι πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια στη ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επεισόδια και χημικά σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ξεκινήσαμε σημαντική πολεμική επιχείρηση στο Ιράν – Θα εξαλείψουμε τις απειλές
- Ιράν: «Ετοιμαζόμαστε για αντίποινα» απειλεί η Τεχεράνη
- Αφγανιστάν: Δύο ισχυρές εκρήξεις στην Τζαλαλάμπαντ, όπου συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος του Πακιστάν κι ο χειριστής του αιχμαλωτίστηκε
- Le Figuier: Όταν το φως δεν μπαίνει από το παράθυρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.