• Πολιτική

    Άναψαν τα αίματα στον αέρα εκπομπής: Γιατί αποχώρησε έξαλλος ο Πάνος Σκουρλέτης (video)

    • NewsRoom


    Έντονα εκνευρισμένος αποχώρησε από την χθεσινοβραδινή εκπομπή του Action 24, «Αντιθέσεις», ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

    Αφορμή στάθηκαν οι αόριστες επιθέσεις του κ. Σκουρλέτη για πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ αλλά και μια αόριστη αναφορά του για τη διαπλοκή με την οποία κατηγορούσε τα υπόλοιπα κόμματα πως δέχονται χρήματα από επιχειρηματίες. Αυτό προκάλεσε την ένταση αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

    Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πετά λάσπη αόριστα, χαρακτηρίζοντας τον «απαράδεκτο» ενώ δήλωσε πως ο κ. Σκουρλέτης τον έθιξε προσωπικά. Όπως ανέφερε, οι «έντιμοι» πολιτικοί «μιλούν με ονόματα», σε αντίθεση με τους «κοινούς λασπολόγους», υπονοώντας τον Πάνο Σκουρλέτη. Μάλιστα, ζήτησε έντονα από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να κατονομάσει ποιοι από το ΠΑΣΟΚ «τα πήραν», όπως είχε πει προηγουμένως ο πρώην υπουργός.

    Ο Πάνος Σκουρλέτης κουνώντας το δάχτυλο κατηγόρησε τον κ. Ανδρουλάκη για «χυδαιότητες» και πως «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του, ενώ ζήτησε από τον παρουσιαστή δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη ευθύνες για την κατάληξη της συζήτησης.

    Η ένταση συνεχίστηκε, με τον κ. Σκουρλέτη να βγάζει τελικά στον «αέρα» της εκπομπής το μικρόφωνο και να αποχωρεί, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης έλεγε «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι»!

    Δείτε τον καυγά στο 01:17:00



    ΣΧΟΛΙΑ