• Πολιτική

    Αμάρυνθος: Επίθεση στον πρώην υπουργό Νίκο Μαυραγάνη σε εκλογικό κέντρο

    • NewsRoom


    Στα χέρια πιάστηκαν με αφορμή την εκλογική διαδικασία, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάννης, με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου, Πέτρο Σμιλάκο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr, ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του υποψήφιου δημάρχο,  Γιάννη Δημητρόπουλου.

    Ο Αμαρύνθιος Νίκος Μαυραγάνης στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γουρνή. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο κύριος Μαυραγάνης πήγε στο εκλογικό τμήμα και λογόφερε με τον Πέτρο Σμιλάκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Γιάννη Δημητρόπουλου.

    Πάνω στην ένταση δεν έλειψαν και τα χτυπήματα στον πρώην υπουργό, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

    Σοκ έπαθε η Ελένη Γουρνή, αδερφή του υποψήφιου δημάρχου και σύμφωνα με την πλευρά Μαυραγάνη, δέχτηκε με τη σειρά της χτύπημα. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο έδαφος και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με το ΕΚΑΒ.

    Η πλευρά των οπαδών του Δημητρόπουλου ισχυρίζεται ότι ο Μαυραγάνης απώθησε βίαια τον Σμιλάκο και τον έριξε στο έδαφος. Οι ίδιοι δεν αρνούνται ότι ο πρώην υπουργός έπεσε στη συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού. Αρνούνται, όμως, ότι υπήρξε χειροδικία εναντίον της Ελένης Γουρνή. Λένε ότι λιποθύμησε και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε.

    Στο Eviatop έκανε δηλώσεις ο πρώην υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης για τα όσα συνέβησαν στην Αμάρυνθο σήμερα το μεσημέρι. Όπως είπε επιτέθηκαν στη σύζυγό του Ελένη Γουρνή, πράξη την οποία χαρακτήρισε άναδρη.

     



    ΣΧΟΛΙΑ