• Πολιτική

    Αλέξης Τσίπρας: Στόχος καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας: Με ψέματα ήρθε, με ψέματα έφυγε, στα ψέματα ζητά εκλογές

    Αλέξης Τσίπρας


    Τον πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές για νίκη και σχηματισμό προοδευτικής διακυβέρνησης, έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης.

    Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, έθεσε τον στόχο για νίκη στις επόμενες εκλογές που θα απαλλάξει την κοινωνία από το «φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη».

    Αναφερόμενος στην σημερινή συνεδρίαση τόνισε ότι στόχος είναι «να ολοκληρώσουμε συλλογικά και συντεταγμένα το σχεδιασμό μας για την οργανωτική ανασυγκρότηση, τη διεύρυνση και τον ποιοτικό μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». Περιέγραψε το 3ο Συνέδριο ως «συνέδριο τομής αλλά και συνέχειας, που θα επισφραγίσει την νέα αρχή που αποφασίσαμε να κάνουμε όλοι μαζί, αλλά και θα δώσει ώθηση στον κεντρικό πολιτικό μας στόχο για τη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας που θα φέρει τη νέα νίκη απέναντι στη Δεξιά, την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση».

    Χαρακτήρισε τον αγώνα μέχρι τις εκλογές «ως έναν αγώνα κρίσιμο. Ιστορικό θα μπορούσα να πω. Να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς της ακραίας κοινωνικής ανισότητας, και της ακραίας φαυλότητας, που φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη. Και διαθέτει τη στήριξη των ελάχιστων που βλέπουν τη χώρα και τους ανθρώπους της ως υποζύγια της ιδιοτέλειάς τους….Έναν αγώνα απέναντι σ’ αυτούς που μέσα σε 2 χρόνια γύρισαν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω».

    Διαβάστε επίσης

    Τσίπρας: Στις 24 – 27 Φεβρουαρίου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ