• Πολιτική

    Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή: «Ο φίλος μου ο κ. Αυτιάς πρέπει να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες»

    • NewsRoom


    Αναφορά στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά έκανε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας για τις περικοπές στις συντάξεις υποστήριξε ότι τα ΜΜΕ τρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους.

    «Ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης, στις εφημερίδες, που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους, και όχι μόνον, ότι έρχεται θύελλα, ότι έρχεται τσουνάμι, ότι έρχονται περικοπές», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ συμπλήρωσε ότι:

    «Και να οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να τα δημοσιεύματα και να οι εκπομπές. Θα πρέπει ο φίλος μου ο κ. Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους τους συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά.»

    Με αφορμή την αναφορά Τσίπρα, η Ομάδα Αλήθειας ανήρτησε βίντεο με τον πρωθυπουργό σήμερα στη Βουλή και τον ίδιο να φιλοξενείται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ως αντιπολίτευση προκειμένου να ασκήσει κριτική για τις συντάξεις.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαμαρτυρία του Εδεσσαϊκού για την αναφορά του Τσίπρα στην Βουλή για τον πρώην αντιπρόεδρο της ομάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙΝΑΛ για την ομιλία Τσίπρα: Οι βάρβαροι είναι εδώ…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Gourmet εστιατόριο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος – Πόσο κοστίζει το μενού



    ΣΧΟΛΙΑ