• Πολιτική

    Άκης Σκέρτος στο Συνέδριο ΝΔ: Να θέσουμε ξανά σε λειτουργία τον ανελκυστήρα της κοινωνικής ανόδου

    Άκης Σκέρτσος, στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ

    Άκης Σκέρτσος


    Την πεποίθηση ότι το μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό ζητούμενο για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τη χώρα συνολικά, είναι «να θέσουμε ξανά σε λειτουργία τον ανελκυστήρα της κοινωνικής ανόδου, της κοινωνικής κινητικότητας, των ίσων ευκαιριών για όλες και για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή πολιτικών πεποιθήσεων. Πραγματική ισονομία και ισοπολιτεία, πραγματικές ευκαιρίες ανέλιξης για όσους ζουν και εργάζονται στη χώρα μας» εξέφρασε στην ομιλία του στο 14ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

    Τόνισε, δε, πως χρειάζεται μία κυβέρνηση υπεύθυνη, ειλικρινή με όραμα για το μέλλον και τις νέες γενιές, «μία κυβέρνηση που δρα συνεχώς, που κάνει και λάθη, αλλά δεν ντρέπεται να τα ομολογήσει και να μάθει από αυτά. Και ταυτόχρονα μια κυβέρνηση τολμηρή που σπάει αυγά με κάθε τι που κρατάει καθηλωμένες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Και αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πιστεύω πως έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά».

    Καταλήγοντας, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως «η αποστολή μιας φιλελεύθερης κυβέρνησης και σίγουρα αυτής της κυβέρνησης: να προστατεύει από κάθε κρίση και απειλή, να ενδυναμώνει με περισσότερα δικαιώματα και εφόδια εκείνους που μένουν πίσω και να απελευθερώνει όσους θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν χωρίς περιττά βαρίδια και εμπόδια. Όσο υπηρετεί αυτούς τους στόχους και αυτές τις αξίες, η φιλελεύθερη παράταξη θα βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, και το κυριότερο θα έχει και παρόν και μέλλον».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλης Κικίλας: Θα είμαστε αμείλικτοι με τους ξενοδόχους που δεν σέβονται τους εργαζόμενους

    Λίνα Μενδώνη στο Συνέδριο ΝΔ: Ο πολιτισμός είναι ο τέταρτος πυλώνας της βιώσιμης ανάπτυξης



    ΣΧΟΛΙΑ