• Πολιτική

    Άγρια κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη για Μανιαδάκη και Novartis: Κάνεις σα ζουρλός – Είσαι ψεύτης!

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης Παύλος Πολάκης


    Μαίνεται η άγρια κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση της Novartis μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα και πλέον κατηγορούμενου Ν. Μανιαδάκη.

    Η αρχή έγινε από τον κ. Πολάκη, ο οποίος αφού χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη «λαμόγιο της ακροδεξιάς» υποστηρίζει πως κανείς δεν σχολιάζει ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των άλλων δύο προστατευόμενων μαρτύρων.

    «Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδάκη αφού έχει πει ο Δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος”.
    Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη !!!!
    ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :
    Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο νο 2” ,χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ …..» ανέφερε στην ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Πολάκης.

    Ακολούθησε σήμερα το πρωί η απάντηση μέσω του twitter του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

    «Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άδειασμα Καλογήρου σε Πολάκη: Η Δικαιοσύνη κρίνει μόνη της τις απαιτούμενες ενέργειες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε κυβέρνηση και Πολάκη: Πρωτοφανής υπονόμευση των δημοκρατικών μας θεσμών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστές και εισαγγελείς κατά Πολάκη: Θεσμική εκτροπή η παρέμβασή του



    ΣΧΟΛΙΑ