ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προφίλ του στο Facebook.
Στην ανάρτησή του ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει:
«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.
Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.
Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσικαλάκης: Η ΠΝΟ απείχε από το συνέδριο της ΓΣΕΕ
- Παπασταύρου: «Η Ελλάδα κόμβος για την ανάπτυξη της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στη ΝΑ και Κεντρική Ευρώπη»
- 2η AdvantAge Ημέρα Καριέρας για έμπειρους επαγγελματίες 50+ με στόχο την έμπρακτη καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων στην εργασία
- Παπαθανάσης: Το ΕΣΠΑ 2021-2027 είναι το συμβόλαιό μας για μια ισχυρή και δίκαιη Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.