• Πολιτική

    Άγης Βερούτης: Όποιος κρατικός υπάλληλος δεν δουλεύει παίρνει μια προειδοποίηση και στην δεύτερη απολύεται

    • Contributor
    'Αγης Βερούτης

    ‘Αγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Πρέπει σιγά-σιγά να αρχίζουμε να συζητάμε τα δραστικά και επαναστατικά μέτρα που θα χρειαστούν για να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία της χώρας, τώρα που τα τζιμάνια του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να της τραβήξουν χειρόφρενο. Χρέη που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ δεν θα πληρωθούν. Επαναπροσδιορισμός καθυστερημένων οφειλών:

    – ΟΑΕΕ τέλος. Πάπαλα. Οι τεκμαρτές εισφορές είναι αντισυνταγματικές. Επαναπροσδιορισμός με βάση πραγματικά εισοδήματα.

    – Το ελληνικό σύνταγμα προβλέπει οι τεκμαρτοί φόροι πρέπει να είναι ΜΑΧΗΤΟΙ. Τα δικαστήρια παριστάνουν την πάπια. Ειδικά στους ελεύθερους επαγγελματίες. Επαναπροσδιορισμός των φόρων με βάση αληθινά εισοδήματα.

    -ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ. Καταστρέφουν την οικονομία.

    -Μηδενισμός Τειρεσία. Αν κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το τραπεζικό σύστημα, αυτό είναι άχρηστο.

    – Επιχειρηματική Δεύτερη Ευκαιρία.  Διαγραφή χρεών σε 3 χρόνια.

    -Μείωση των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ασφαλιστικών εισφορών στο επίπεδο του 30% των σημερινών, για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. Όποιος θέλει παραπάνω να πάει σε μια ιδιωτική ασφάλεια να κανει πρόγραμμα. Δεν θα τον πληρώνουν τα παιδιά μας να κάθεται  τα 50.

    -Για να γίνουν όλα αυτά τα παραπάνω θα πρέπει το κράτος να σταματήσει να επιχορηγεί συνταξιούχους με ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    – Πρέπει να μειωθεί το κράτος στα απολύτως απαραίτητα. Όποιος κρατικός υπάλληλος δεν δουλεύει παίρνει μια προειδοποίηση και στην δεύτερη απολύεται.

    Μπορώ να συνεχίσω αλλά δεν θέλω να σας σοκάρω τελείως.  Όποιος δεν το καταλαβαίνει, τότε θέλει η χώρα να μείνει χωρίς εργοδότες.  Η χώρα χρειάζεται μια επανεκκίνηση όπως αυτή που γίνεται μετά από έναν πόλεμο.  Υπάρχει ίσως και άλλος τρόπος να γίνουν όλα αυτά, αλλά όχι σε αυτό το σύμπαν!

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/giati-i-ependites-poulane-metoches-san-treli/42268

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/apokalipsi-afto-itan-to-megalo-kolpo-ton-trapezon-pou-voithisan-tous-germanous-na-foroapofigoun/42233



    ΣΧΟΛΙΑ