ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματογνώμονες πραγματοποίησαν σήμερα μία πρώτη επιθεώρηση στο δεξαμενόπλοιο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» που έχει μεταφερθεί σε ναυπηγείο στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.
Υπενθυμίζεται ότι το δεξαμενόπλοιο είχε βυθιστεί στις 10 Σεπτεμβρίου νοτιοδυτικά της νησίδας Αταλάντης στον Σαρωνικό κόλπο, έμφορτο με καύσιμα και ανελκύθηκε προχθές, Τρίτη, από εξειδικευμένα συνεργεία του ομίλου Σπανόπουλου.
Ο ένας πραγματογνώμονας έχει οριστεί από την 5η ανακρίτρια Πειραιά, στην οποία έχει δοθεί η δικογραφία της υπόθεσης και ο άλλος από την ΕΛΥΔΝΑ (Ελληνική Υπηρεσία Διερεύνησης Ναυτικών Συμβάντων).
Χθες επανήλθαν σενάρια περί δολιοφθοράς στο δεξαμενόπλοιο, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί και ο πλοιοκτήτης τις πρώτες ημέρες του ναυαγίου, τα οποία ωστόσο δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν μέσα στις λίγες ημέρες και αν δεν γίνει ενδελεχής έλεγχος στο πλοίο και κυρίως στο μηχανοστάσιο.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» στο Cafe Il Frati στην Κηφισιά για φοροδιαφυγή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην άσφαλτο: Φορτηγό αποκεφάλισε ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί οι Ευρωπαίοι θέλουν να βάλουν «στοπ» σε γύρο και κεμπάμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πετρέλαιο υποχωρεί μετά από ενδείξεις για διάθεση επίλυσης του πολέμου
- Η Πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά συντονιστή ασφάλειας για την Γκιλφόιλ – Δείτε την αγγελία
- Η QatarEnergy επιστρέφει μέσω… Τέξας: «Ανάσα» από το Golden Pass
- Το αλουμίνιο καταγράφει την καλύτερη επίδοση εδώ και δύο χρόνια – Άνοδος άνω του 10% για τον Μάρτιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.