ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα- έπειτα από εισαγγελική εντολή- τα στοιχεία του 32χρονου που συνελήφθη στην Καρδίτσα, για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κορδάτο, του Θωμά και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στις 02-04-1986 στην Καρδίτσα. Η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε για την παράνομη δραστηριότητά του να επικοινωνήσει στους αριθμούς 24410 – 80230 και 24410 – 80233 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καρδίτσας για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.
Ο 32χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Καρδίτσα, καθώς επιτέθηκε σε δύο γυναίκες, 38 και 34 ετών, θωπεύοντάς τες σε διάφορα σημεία του σώματός τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-σοκ: Αναγνωρίστηκαν τα δύο πρόσωπα που εκβίαζαν την Ειρήνη Λαγούδη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας: «Ο γιος μου διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ύβρεις και καταγγελίες για νέο συμβόλαιο θανάτου στη δίκη για απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS
