• First Top Stories

    Αυτές είναι οι περιοχές που θέλει το ISIS να καταλάβει. Και η Ελλάδα μέσα σε αυτές (χάρτης)

    • NewsRoom


    Ο Σεπτέμβριος του 2014 είναι μήνας «τομή» στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους. Είναι μήνας «τομή» στο διεθνές παρασκήνιο της πολιτικής. Το ISIS, που έρχεται πρώτο στη λίστα των εχθρών του πλανήτη, δείχνει πως εκτός των αποτρόπαιων πράξεων του , έχει επίσης και μεγάλες φιλοδοξίες αφού δημιούργησε και χάρτη, των περιοχών που θέλει να καταλάβει.

    Παρακάτω βλέπετε τον χάρτη, τον οποίο οι ίδιοι έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τα οποία και χρησιμοποιούν πολύ καλά ώστε να προπαγανδίσουν και να σπείρουν τον τρόμο. Κάτι που κάνουν με επιτυχία.

    Βλέπετε, λοιπόν, πως στις επιδιώξεις τους εντάσσεται και η Ελλάδα, μαζί με τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες, σχηματίζοντας την περιοχή «OROBPA».

    Στο χάρτη , μεταξύ άλλων, έχουν βάλει και την Ισπανία δίνοντάς της το όνομα «ANDALUS».

    Χάρτης του Ισλαμικού Κράτους
    Χάρτης του Ισλαμικού Κράτους

    Είναι γεγονός ότι η τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι επιθέσεις στην Ευρώπη- και δη στην «καρδιά» της- έχουν φέρει μεγάλη ανησυχία για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα, με τους ανθρώπους να φοβούνται να ζήσουν. Καταστρέφεται έτσι το οικοδόμημα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας των μελών-κρατών της Ευρώπης.

    Και φυσικά δεν έφτανε μόνο αυτό στους αδίστακτους και διψασμένους για εκδίκηση και πόλεμο Τζιχαντιστές, και δημιούργησα και χάρτη-πλάνο για τις περιοχές που επιθυμούν να καταλάβουν.

    Απορίας άξιον είναι βέβαια το πως το ISIS έχει αποκτήσει τέτοια δύναμη, από που προμηθεύεται όπλα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και για ποιο λόγο η Δύση δείχνει παρατηρήτρια σε όλα αυτά.

    Γιατί δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος το ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει αποκτήσει τέτοια δύναμη μόνο του. Η οποία δύναμη του δίνει την δυνατότητα να βάζει σε αυτόν τον προκλητικό χάρτη Ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς να υπάρχουν κυρώσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ