• Πολιτική

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Δ. Κουτσούμπας στην Καισαριανή: Είναι νίκη όλου του λαού της Καισαριανής, της αγωνίστριας Καισαριανής

    • NewsRoom
    Δημήτρης Κουτσούμπας

    Δημήτρης Κουτσούμπας


    Με το σύνθημα «ένας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» να δονεί την ατμόσφαιρα έγινε δεκτός ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όταν έφτασε το βράδυ της Κυριακής στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Καισαριανή.

    Τον υποδέχτηκε ο νέος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.

    Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθυνόμενος στον κόσμο που έχει κατακλύσει την πλατεία, το δρόμο, το διάζωμα και όλο το χώρο ανέφερε:

    «Τώρα δεν είναι ώρα για λόγους. Είναι ώρα αυτή τη στιγμή για χαρές και πανηγύρια, γιατί πετύχατε μια μεγάλη νίκη. Είναι νίκη όλου του λαού της Καισαριανής, της αγωνίστριας Καισαριανής. Η “Λαϊκή Συσπείρωση”, το κόκκινο γαρύφαλλο, κέρδισε πολλές νίκες απόψε, συνέχεια της πρώτης επιτυχίας που είχαμε στον α’ γύρο και στις περιφερειακές και σε δημοτικές εκλογές, όπως το “κόκκινο νησί της Ικαριάς”, ήρθε απόψε η Καισαριανή με τον Ηλία Σταμέλο, ήρθε η Πάτρα ξανά με τον Κώστα Πελετίδη, η Πετρούπολη με τον Βαγγέλη Σίμο, το Χαϊδάρι με τον Μιχάλη Σελέκο. Κι αυτή την ώρα περιμένουμε ακόμα δύο εκλογικά τμήματα, ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε τον Τύρναβο, γιατί είναι πολύ μικρή η διαφορά. Είμαστε πρώτοι, αλλά είναι πολύ κοντά ο άλλος ο συνδυασμός.

    ‘Αρα, λοιπόν, έχουμε δρόμο μπροστά μας, είναι μία πρώτη μεγάλη νίκη αυτή του λαού μας, του Κόμματος, της Λαϊκής Συσπείρωσης, των ανθρώπων που συμπορεύτηκαν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Έδωσαν μία μεγάλη μάχη στο πλευρό του ΚΚΕ. Η αγκαλιά του κόμματος είναι ανοιχτή, η αγκαλιά της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, πολύ περισσότερο τώρα πλέον, της δημοτικής αρχής, όπως ξέρετε θα είναι ανοιχτή για όλο τον λαό, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της Καισαριανής και θα πάμε ακόμη πιο μπροστά! Καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους και όλες!».

    Διαβάστε επίσης:
    Ανδρουλάκης: Σήμερα πετύχαμε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ

    Κώστας Αγοραστός: Έχουμε σχέδιο που αφήνουμε για τα επόμενα 5 χρόνια

    Δημήτρης Κουρέτας: Βασική μου επιδίωξη είναι να αποκαταστήσω την αξιοπιστία της περιφέρειας στην κυβέρνηση της χώρας και στους θεσμούς



    ΣΧΟΛΙΑ