• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Καθημερινοί οι έλεγχοι στα καύσιμα και τα πρόστιμα σε πρατήρια

    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Ασταμάτητα και επί καθημερινής βάσεως γίνονται έλεγχοι στα καύσιμα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, προσθέτοντας ότι πρόστιμα επιβάλλονται συνεχώς τόσο σε πρατήρια, όσο και σε σούπερ μάρκετ και αποθήκες.

    Ο κ. Γεωργιάδης είπε, ακόμη, ότι μετά τη νέα κάρτα καυσίμων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το τρίμηνο του καλοκαιριού, η Ελλάδα υποχωρεί στον μέσο ευρωπαϊκό όρο όσον αφορά στην τιμή των καυσίμων.

    Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως μετά το καλοκαίρι, καθώς η χώρα θα μπαίνει στον τέταρτο χρόνο από τις εκλογές του 2019, θα βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε προεκλογική χρονιά, ανεξάρτητα του πότε θα γίνουν οι εκλογές ημερολογιακά. Όπως ανέφερε, μάλιστα, όπως συνηθίζεται, σε αυτό το διάστημα να γίνεται μια αποτίμηση και παρουσίαση του έργου της κυβέρνησης τα προηγούμενα χρόνια.

    Παράλληλα, χαρακτήρισε προσβλητικές τις απαιτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για «υπηρεσιακή κυβέρνηση», υπενθυμίζοντας τι συνέβη όταν το 2019 ήταν ο ίδιος κυβέρνηση, κατά την προεκλογική περίοδο.

    Διαβάστε επίσης:

    Αλέξης Πατέλης: Ξεσπά για τα ομοφοβικά δημοσιεύματα εναντίον του

    Μητσοτάκης: Εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι της έντασης στην ρητορική με την Τουρκία

    Σκρέκας: Συνάντηση με τους εκπροσώπους των γαλλικών ενεργειακών επιχειρήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ