• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Καταδικάζω την αήθη και χυδαία επίθεση του Τσίπρα στον Τατσόπουλο

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την «αήθη» και «χυδαία», όπως την χαρακτήρισε, επίθεση του πρωθυπουργού κατά του Πέτρου Τατσόπουλο άσκησε από το βήμα την Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε αναφέρει για τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργες σχέσεις με τη μισή Αθήνα έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας, μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα!»

    «Καταδικάζω την αήθη επίθεση στον πρώην συνάδελφό σας τον κ. Τατσόπουλο, δεν περίμενα ποτέ να αναφέρεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το σεξιστικό σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για την συνεργασία του Πέτρου Τατσόπουλου με τη ΝΔ.

    «Μάλιστα», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης,  «θυμάμαι πως όταν είχε κάνει την δήλωση ο Τατσόπουλος ήταν δικός σας βουλευτής. Και τότε βγαίνατε – και σωστά – και καταδικάζατε και λέγατε πως δεν είναι σωστό να αναπαράγονται τέτοια πράγματα, πως είναι κουτσομπολιά και τώρα ο ίδιος ο Τσίπρας κάνει τέτοιες αναφορές. Τώρα λοιπόν που το λέει ο Τσίπρας, έγινε απολειφάδι ο Τατσόπουλος, τότε δεν ήταν. Ο Τσίπρας είναι μικρός και ασήμαντος, ένας Πολάκης χωρίς μούσια”.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις νέες δηλώσεις Ζάεφ περί μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ο ίδιος ο Ζάεφ «απάντησε» στη διαφωνία Τσίπρα-Μητσοτάκη για το περί nationality και ethnicity. «Αν έστειλε, όπως λέει, αυστηρά μνήματα ο Τσίπρας, τότε σίγουρα ο Ζάεφ δεν τα έλαβε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ανέφερε πως η Μέρκελ ζήτησε το ‘μακεδονικό’ από τον Κώστα Καραμανλή και δεν της το έδωσε, από τον Γ. Παπανδρέου και δεν της το έδωσε, από τον Σαμαρά και δεν της το έδωσε. «Και θα άφηνε η Μέρκελ να χάσει την ευκαιρία μετά από 15 χρόνια να το λύσει, αν δεν έδινε τις συντάξεις, ώστε να μην γίνουν τώρα εκλογές; Ανταλλαγή και συναλλαγή έγινε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Ανταλλάξατε το Σκοπιανό με την μη περικοπή των συντάξεων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκνευρίστηκε ο Τσίπρας με τις κατηγορίες Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ