• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Επιμένει πως η Αρετή Αθανασίου αποκάλυψε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας του Γεωργούλη

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Απάντηση στην Αρετή Αθανασίου, την οποία είχε υποδείξει το πρόσωπο από τον ΣΥΡΙΖΑ το οποίο αποκάλυψε πρώτο στο διαδίκτυο, το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, τα στοιχεία της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμός και ξυλοδαρμό, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Νωρίτερα η κ. Αθανασίου είχε επιτεθεί στον υπουργό Ανάπτυξης, καλώντας τον να βγει με στοιχεία για να αποδείξει ότι εκείνη έβγαλε πρώτη το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και ξυλοδαρμό. Παράλληλα διευκρίνισε ότι δεν έχει διατελέσει «επαγγελματίας στέλεχος» του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Ζητώ από τον κ. @AdonisGeorgiadi να βγει άμεσα και με στοιχεία να αποδείξει τις καταγγελίες που έκανε στο ACTION 24 για μένα:

    1. Οτι εγώ έβγαλα πρώτη το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο.

    2. Oτι είμαι επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Διαφορετικά, αν δεν το κάνει, θα αποδειχθεί πως είναι ένας κοινός συκοφάντης και θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

    Η Αρετή Αθανασίου, δημοσιογράφος και φανατική οπαδός το ΣΥΡΙΖΑ με έντονη και αμφιλεγόμενη παρουσία στα social media, ανάρτησε στις 18:02 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Απριλίου, λίγες στιγμές μετά τη διαγραφή του Αλέξη Γεωργούλη από το κόμμα, αναλυτικά τα στοιχεία της καταγγέλλουσας και τις ιδιότητές της. Λίγη ώρα αργότερα, αφαίρεσε την ανάρτησή της:

    Απαντώντας στην Αρετή Αθανασίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσίασε την αρχική ανάρτηση της με την αποκάλυψη των στοιχείων της καταγγέλλουσας. Αναρωττήθηκε μάλιστα πως αν απλά αναδημοσίευσε τις πληροφορίες, γιατί δεν αναφέρει την πηγή της και γιατί στη συνέχεια, μετά τον σάλο και την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, τη διέγραψε.

    «Και σε κάθε περίπτωση, ποιον σκοπό είχε η ανάρτησή της αυτή, παρά τη διάδοση των προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας; Πώς λοιπόν θεωρεί συκοφαντική τη δική μου δήλωση, αφού η ίδια έκανε αυτή την ανάρτηση;», αναρωτιέται.

    Διευκρίνισε πως ουδέποτε μίλησε για «επαγγελματία στέλεχος», ενώ διευκρίνισε πως με το «στέλεχος» μίλαγε με την έννοια του «φανατικού υποστηρικτή του», όπως φαίνεται από μια σειρά από αναρτήσεις της.

    Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει και τότε θα ανακαλέσω.

    «Δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της με αυτή μου την αναφορά. Μόλις γράψει λοιπόν ότι το να είσαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποτιμητικό, θα το ξεκαθαρίσουμε…», ανέφερε.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδ. Γεωργιάδη:

    «Η κα Αρετή Αθανασίου έχει γράψει ένα εκτενές άρθρο εναντίον μου (το οποίο μου έστειλαν καθώς με έχει μπλοκάρει εδώ και πολύ καιρό) στο οποίο συνοπτικά ισχυρίζεται ότι::

    α) είναι ψευδής ο ισχυρισμός μου ότι εκείνη διέρρευσε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας του κ. Γεωργούλη και

    β) πρέπει να αποδείξω ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με επιφύλαξη των δικαιωμάτων της κλπ.

    Ως προς το α), είναι ή δεν είναι αληθές ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε την ανάρτηση (την πρώτη φωτό που θα ανεβάσω), την οποία ανάρτηση στη συνέχεια, όταν άρχισε η φασαρία διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Twitter;

    Στην ανάρτησή της αυτή αναγράφει οποιουδήποτε είδους άλλη πηγή πληροφόρησης, ή μιλά η ίδια με απόλυτη μάλιστα βεβαιότητα;

    Αν θεωρεί την ανάρτησή της αυτή άκακη και αναδημοσίευσε από κάτι που διάβασε κάπου αλλού:

    α) γιατί δεν ανέγραφε την πηγή της;
    β) γιατί τη διέγραψε στη συνέχεια;

    Και σε κάθε περίπτωση, ποιον σκοπό είχε η ανάρτησή της αυτή, παρά τη διάδοση των προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας;

    Πώς λοιπόν θεωρεί συκοφαντική τη δική μου δήλωση, αφού η ίδια έκανε αυτή την ανάρτηση;

    Ως προς το β) τώρα, εγώ δεν είπα «επαγγελματικό» στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στέλεχος με την έννοια του φανατικού υποστηρικτή του, όπως μερικές από τις αναρτήσεις, που θα σας παραθέσω, αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας.

    Θεωρεί συκοφαντική την αναφορά μου αυτή, ενώ ή ίδια ασταμάτητα υπερασπίζεται με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται και με άσχημο τρόπο διαρκώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

    Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει και τότε θα ανακαλέσω.

    Δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της με αυτή μου την αναφορά.

    Μόλις γράψει λοιπόν ότι το να είσαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποτιμητικό, θα το ξεκαθαρίσουμε…

    ΥΓ: Η κυρία Αθανασίου, η οποία μου είναι παντελώς άγνωστη, είχε πριν λίγες μέρες πρωταγωνιστήσει και στη διαρροή των στοιχείων των Δικαστών, που 13-0 καταδίκασαν τον κ.Νίκο Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο.

    Ίσως από εκεί να της έμεινε η συνήθεια…»

    Διαβάστε επίσης

    Γεωργούλης: Από τις αρχές Απριλίου ενημερώθηκε για την καταγγελία λένε τώρα οι δικηγόροι του – Συνδέουν με τις εκλογές στην Ελλάδα την αποκάλυψη

    Άδωνις Γεωργιάδης για υπόθεση Γεωργούλη: Η Αρετή Αθανασίου του ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας, αν και διέγραψε μετά το tweet της



    ΣΧΟΛΙΑ