• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Επικέντρωση στη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζόμενων

    Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

    Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης


    Στην μάχη της βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών και των εργαζομένων θα επικεντρωθεί ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Άδωνης Γεωργιάδης.

    Κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης- παραλαβής επισήμανε ότι «Έχει υπάρξει υπερασπιστής των συμφερόντων του κράτους και του λαού σε πολύ δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστώ που είναι μαζί μου.

    Θα έχουμε μια πολύ γόνιμη συνεργασία και τον κ. Βασίλειο Σπανάκη, φίλο και συμμαθητή μου χρόνια με τον οποίο πρόκειται να δώσουμε τη μάχη της καθημερινότητας, η οποία και πρέπει να κερδηθεί γιατί εδώ είμαστε για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη».

    Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «για αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε δουλεύοντας σκληρά όσες ώρες και αν χρειαστεί την ημέρα, χωρίς να σκεφτόμαστε καθόλου προσωπικό χρόνο και ξεκούραση».

    Σοφία Ζαχαράκη: Αναγκαία η ενίσχυση της οικογένειας

    Από την πλευρά της η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη επισήμανε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση της οικογένειας και η βελτίωση των συνθηκών της οικογενειακής και επαγγελματικής καθημερινότητας των εργαζομένων.

    Ακόμη αναφέρθηκε στην καταπολέμηση των διακρίσεων για τα άτομα με αναπηρία, αλλά και στην αναβάθμιση της πολιτικής καταβολής των προνοιακών και οικογενειακών επιδομάτων.

    Διαβάστε επίσης

    Κυριάκος Πιερρακάκης: Θέλουμε τα παιδιά λιγότερο σαν σκληρούς δίσκους και περισσότερο σαν επεξεργαστές

    Ν. Κεραμέως: Στους κύριους στόχους ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό κράτος

    Δένδιας: Συνταγματική υποχρέωση η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας



    ΣΧΟΛΙΑ