• Πολιτική

    Άδωνις: “Εμείς ζητάμε την επόμενη Κυριακή εκλογές”

    ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


    Το αίτημα της ΝΔ ζητά για άμεση προσφυγή στις εκλογές, εάν είναι δυνατόν, ακόμα και την επόμενη Κυριακή διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

    «Εμείς ζητάμε την επόμενη Κυριακή εκλογές. Ακόμη και με αυτοδυναμία χρειαζόμαστε ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του στην τοποθέτηση του κ.Μίχαλου ότι δεν είναι η σωστή στιγμή να διεξαχθούν εκλογές τώρα καθώς θα πληγεί η ελληνική οικονομία.

    «Στόχος είναι μια μεγάλη νίκη και να επαναπατρίσουμε όλους τους νεοδημοκράτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση δημιουργίας κόμματος δεξιά της ΝΔ».

    Σχετικά με την κατάτμηση της Β’ Αθηνών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι δεν συζητούν για μεμονωμένη αλλαγή, παρά μόνο αν ανοίξει γενικά το θέμα του εκλογικού νόμου.

    Ερωτούμενος δε για τις επαφές του Γιώργου Παπανδρέου (το μεσημέρι της Τετάρτης με  Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Κοτζιά και την Παρασκευή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη), ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι «γίνονται για κάποιες πρωτοβουλίες για την σοσιαλιστική διεθνή» και ότι «δεν δημιουργείται κανένα κλίμα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κουβέλης: Η Τουρκία θα συνεχίσει τη ρητορική της έντασης ανεξάρτητα από τις τουρκικές εκλογές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπίρτζης: Μείωση διοδίων μέσω της επέκτασης των συμβάσεων παροχής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακογιάννη: «Το νομοσχέδιο της Αυτοδιοίκησης είναι ένα έκτρωμα»



    ΣΧΟΛΙΑ