• Πολιτική

    Άδ. Γεωργιάδης: «Ο κ. Πολάκης ήξερε την κατάθεση των μαρτύρων πριν την κάνουν» (video)

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση της Novartis.

    Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η τελευταία κατάθεση, που αφορά τον ίδιο, έχει ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου, την ώρα που ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Καμμένος είχαν εδώ και δύο εβδομάδες με αναρτήσεις τους στα social media προαναγγείλει τις σχετικές αποκαλύψεις. «Ο κ. Πολάκης ήξερε την κατάθεση των μαρτύρων πριν κάνουν την κατάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Τόνισε επίσης ότι «ήρθαν ξαφνικά τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες που μιλάνε μόνο για τα πολιτικά πρόσωπα» και οι οποίοι, όπως είπε, «δεν έχουν σχέση με την έρευνα του FBI, όπου δεν γίνεται λόγος για πολιτικά πρόσωπα».

    Έκανε επίσης λόγο για «βρώμικη ιστορία» και για κίνδυνο για τη Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε προϊόν φαντασίας όσα αναγράφονται για τον ίδιο.

    «Με κατηγορούν πως πήρα δύο εκατομμύρια για να εφαρμόσω το μνημόνιο και να πληρώσω τα ληξιπρόθεσμα στη Novartis. Πλήρωσα τα ληξιπρόθεσμα και στη Novartis και στις υπόλοιπες φαρμακευτικές εταιρείες και ελέγχθηκα από την Τρόικα για αυτό. Γιαυτό και σε ένα σημείο λέει πως είχαν περίεργους δεσμούς και με την τρόικα. Δηλαδή ότι πληρώνανε και την Τρόικα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

    Μάλιστα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου, Νίκος Χατζηνικολάου, αποκάλυψε πως ένας από τους τρεις καταγγέλλοντες αναφέρει και τον ίδιο στην κατάθεσή του, ότι έκανε δημόσιες σχέσεις στον Κ. Φρουζή και έναντι ανταλλαγμάτων του έκλεινε ραντεβού, με τον Άδ. Γεωργιάδη να σχολιάζει πως σύμφωνα με την δικογραφία «δεν έπαιρνε πολλά λεφτά»!

    Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην σημερινή του κατάθεση, κατά την οποία , το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το «ηχητικό ντοκουμέντο» το οποίο είχε καταθέσει ο Παύλος Πολάκης ως στοιχείο ενοχής του για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, το ηχητικό περιλαμβάνει την φωνή μόνο ενός ατόμου (και όχι δύο όπως κατήγγειλε ο υπουργός), ενώ έχει υποστεί αλλοιώσεις φράσεων και συρραφή αποσπασμάτων σε 19 διαφορετικά μέρη.

    Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η δικογραφία για τον Πάνο Καμμένο και την υπόθεση των εξοπλιστικών αναφέρει πως ο βασικός εμπλεκόμενος, ο «μεσάζοντας» Β. Παπαδόπουλος, έχει εξαφανιστεί στο εξωτερικό και αναζητείται από τις Αρχές!



    ΣΧΟΛΙΑ