ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για μια σημαντική εξέλιξη για τους εργαζόμενους, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ανάγκη συμφωνίας με τους δανειστές για την αύξηση του κατώτατου μισθού.«Δεν είμαστε πλέον δε καθεστώς μνημονίου, αποφασίζουμε μόνοι μας».
Η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι μια απόφαση που η κυβέρνηση μπορεί να πάρει μόνη της χωρίς την έγκριση των δανειστών τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου σχετικά με την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου.
Ακόμη, η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε πως ο κατώτατος μισθός δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, μιας και πλέον η χώρα δεν βρίσκεται σε καθεστώς μνημονίου.
Πάντως, όπως είπε, η Κομισιόν από την αρχή είχε θετική στάση απέναντι στην αύξηση του κατώτατου μισθού, απλώς συμβούλευε αυτή να γίνει λελογισμένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα έπρεπε να είχε δοθεί από το 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δηλώνει η αντιπολίτευση για την αύξηση του κατώτατου μισθού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.