ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Η Ιβέτ Κούπερ νέα ΥΠΕΞ, ο Ντέιβιντ Λάμι αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό
Οι μισθοί εξαιρουμένων των μπόνους στη Βρετανία αυξήθηκαν κατά 6% τους τρεις μήνες έως το τέλος Φεβρουαρίου σε σύγκριση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο νωρίτερα, όπως έδειξαν τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη.
Μια δημοσκόπηση του Reuters μεταξύ οικονομολόγων είχε προβλέψει ότι η αύξηση των μισθών – οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο της Τράπεζας της Αγγλίας καθώς εξετάζει πότε θα αρχίσει να μειώνει τα επιτόκια – θα επιβραδυνόταν στο 5,8% από 6,1% την περίοδο Νοεμβρίου-Ιανουαρίου.
«Η εικόνα στην αγορά εργασίας συνεχίζει να βελτιώνεται, ωστόσο, η συνεχιζόμενη αύξηση των μισθών υπογραμμίζει τις ανησυχίες σχετικά με την επιμονή του πληθωρισμού», δήλωσε ο Jack Kennedy, ανώτερος οικονομολόγος στην πλατφόρμα εργασίας Indeed.
«Με τον επίμονο πληθωρισμό των ΗΠΑ να έχει μετριάσει τις ελπίδες για μια επικείμενη μείωση των επιτοκίων της Fed, οι πιθανότητες για μείωση επιτοκίων στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το φθινόπωρο φαίνεται να μειώνονται», συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης:
Easyjet: Αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από το Τελ Αβίβ
Μέχρι σήμερα 15.000 φίλαθλοι ταυτοποίησαν το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet
Χατζηδάκης για «Δικαίωμα στη Λήθη»: Αυτονόητη κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
