Menu
-0.03%
Τζίρος: 208.65 εκατ.

Έκλειψη Ηλίου: Εκατομμύρια βλέμματα στραμμένα στον ουρανό – Η Ισπανία βυθίστηκε στο σκοτάδι, εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο

            
The Wiseman
the wise man

Ο επιχειρηματίας που νοσηλεύεται στο ΥΓΕΙΑ και έχει “μείνει” σχεδόν 40 κιλά

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ • 31.01.2020
Χατζηδάκης: Στόχος η προώθηση «πράσινων» επενδύσεων 43,8 δισ. ευρώ μέχρι το 2030.
ΕΠΟΜΕΝΟ • 01.02.2020
Χρυσές λίρες ή χρυσός σε ράβδους; Ποια είναι η πιο συμφέρουσα κίνηση για τους αγοραστές

Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται εδώ και καιρό στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και μάλιστα αυστηρά φρουρούμενος. 

Έχει χαρακτηριστεί απο φίλους και αντιπάλους ένα απο τα πιο εβληματικά πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου. Και είναι γεγονός οτι είναι από τους πιο δραστήριους businessman των τελευταίων 4 δεκαετιών. Ειδικά τις δεκαετίες του 1980, του 1990 και του 2000. 

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ασφαλιστής και στην συνέχεια “έχτισε” την δικιά του ασφαλιστική εταιρία. Στην συνέχεια ασχολήθηκε με τις τράπεζες ενώ ο μεγάλος του “έρωτας” ήταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εκεί όπου και έχασε πολλά λεφτά. Η μάλλον, για την ακρίβεια του “έφαγαν” πολλά λεφτά. Δημοσιογράφοι και κάθε είδους “γελοτοποιοί” της αυλής.

Φίλοι και εχθροί τον έχουν χαρακτηρίσει ως μέγα dealmaker.  Όμως λίγο πριν το καλοκαίρι του 2019, όπως εκμυστηρεύονται φίλοι του που τον ξέρουν πολύ καλά, η μνήμη του άρχισε να τον εγκαταλείπει, με αποτέλεσμα σήμερα οι “στιγμές που θυμάται” να είναι λιγοστές.  Λίγο μετά το καλοκαίρι εισήχθη στο ΥΓΕΙΑ.

Πηγή υπό τον όρο της ανωνυμίας, εκμυστηρεύτηκε στο mononews και στη στήλη Wiseman, οτι έχει αδυνατίσει πολύ και το βάρος του μόλις που “αγγίζει”  τα 40 κιλά. 

Άλλη πηγή επίσης υπο τον όρο της ανωνυμίας λέει οτι “πράγματι έχει αδυνατίσει αρκετά καθώς οι γιατροί ακολουθούν συγκεκριμένη δίαιτα που “βοηθάει” έστω και προσωρινά την μνήμη του. 

Μάλιστα είναι θέμα ολίγων ημερών να βγει απο το νοσοκομείο. Αλλά δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια το βάρος του”. 

Αξίζει να τονισθεί οτι η οικογένεια του επιχειρηματία ανακάλυψε τον τελευταίο καιρό οτι από το σπίτι του έχει εξαφανιστεί μια τεράστια συλλογή ρολογιών που είχε. 

Ο επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στα ακριβά ρολόγια και η συλλογή του ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη. Η εκτιμώμενη αξία είναι ίσως πάνω απο 1 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια του, εκτιμά οτι η συλλογή εκλάπη απο την κυρία (υπήκοος ΗΠΑ) με την οποία ο επιχειρηματίας συζούσε τα τελευταία χρόνια, αλλά την χώρισε το 2019. 

Επίσης πηγές αναφέρουν οτι ο επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια έχασε μεγάλος μέρος της περιουσίας του.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι τα λεφτά (μετρητά) που έχουν μείνει είναι λιγοστά. Ο επιχειρηματίας έχει σημαντική ακίνητη περιουσία η οποία όμως δεν μπορεί να ρευστοποιηθεί καθώς τα ακίνητα είναι δεσμευμένα απο τις τράπεζες.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στις δίκες… του 2039 – Επισπεύδονται χιλιάδες υποθέσεις πλειστηριασμών και κατασχέσεων
ΗΠΑ: Στο 4,683% η απόδοση των 10ετών ομολόγων – Υψηλό από το 2007
Τιμές ρεύματος: «Ασπίδα» οι ΑΠΕ για την Ελλάδα – Στα €96/MWh έναντι έως €166 στην Κεντρική Ευρώπη
ΕΛΓΑ: Άμεση πρόσληψη 60 ατόμων με συμβάσεις έως 8 μήνες σε τρεις περιοχές – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
ΗΠΑ: Στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο
Ευρώπη: Εκτίναξη των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος – Καύσωνας και έκλειψη ηλίου περιορίζουν σημαντικά την παραγωγή
ΠΟΜΙΔΑ: Διαδικασία και πρακτικές οδηγίες για τη διόρθωση εγγραφών “αγνώστου ιδιοκτήτη” στο Κτηματολόγιο λόγω χρησικτησίας
Μιχάλης Αργυρού στο Reuters: Πυρκαγιές και καύσωνες αυξάνουν τον δημοσιονομικό κίνδυνο για την Ελλάδα
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Αναθεωρεί προς τα κάτω την πρόβλεψη για την παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου το 2026
Πιερρακάκης: Δεν μας λείπουν οι αποταμιεύσεις, αλλά ο τρόπος να τις συνδέσουμε με επενδύσεις – Aνάγκη για μεγαλύτερες τράπεζες στην ΕΕ