array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 160.50 εκατ.

Χατζηδάκης: Η Νέα Δημοκρατία παραμένει, όπως την οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

            
The Wiseman
the wise man

Νέος πλειστηριασμός για το σπίτι κ. Κ. Πηλαδάκη. Στο 1 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ • 05.03.2018
Ο μυστικός δείπνος των Δελφών και οι σπάνιες εμφανίσεις
ΕΠΟΜΕΝΟ • 07.03.2018
Στο… κούρεμα θα κριθεί η Forthnet

Στο σφυρί (ξανά) η βίλα του Κώστα Πηλαδάκη στο Πανόραμα Βούλας: Η βίλα των 600 τετραγωνικών του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 9 Μαΐου. Ο γνωστός παράγοντας των καζίνο και του ποδοσφαίρου δε μένει στο συγκεκριμένο ακίνητο καθώς έχει νοικιάσει σπίτι στη Γλυφάδα. Συνεπώς μη νιώθετε τύψεις. Αρκεί να έχετε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ!

Προβλέψεις χαρτορίχτρας για το ΑΕΠ

Στην κυβέρνηση, ως γνωστόν, αρχίζουν να σκέφτονται το μέλλον όταν δεν υπάρχει μέλλον για να σκεφτούν! Πιθανώς κινούνται με βάση τον ορισμό που έχει δώσει ο μακαρίτης ο Αμβρόσιος Μπηρς ο οποίος έγραφε πως το μέλλον είναι η περίοδος του χρόνου «που όλα μας πάνε καλά, οι φίλοι μας είναι αληθινοί και η ευτυχία μας είναι εξασφαλισμένη»!

Πως αλλιώς να εξηγήσεις τις απανωτές προβλέψεις για την ανάπτυξη που συνεχώς διαψεύδονται από τα επίσημα στοιχεία για το ΑΕΠ; Βέβαια ο Μπηρς είχε δώσει και έναν άλλο ορισμό στο «Αλφαβητάρι του Διαβόλου».

«Προφητεία» έγραφε «είναι η τέχνη και η πρακτική πώλησης αξιοπιστίας προς μελλοντική διανομή»!

Προς το παρόν, οι Έλληνες, θυμούνται μόνο τη ρήση του Αλέξανδρου Δουμά στον Κόμη Μοντεχρήστο: «Μέχρι να αποφασίσει ο Θεός να δείξει το μέλλον στον άνθρωπο, ολόκληρη η ανθρώπινη σοφία περιέχεται σε δύο λέξεις, αναμονή και ελπίδα!»

Ο Πωλ Γομόπουλος επιμένει για το Βοτανικό!

the wise man
the wise man

Οι Αμερικανοί της Hines συζητούν εδώ και μήνες με την Pasal για την αγορά του εμπορικού κέντρου Athens Heart. Έχουν, όμως, άλλο καημό. Την απόκτηση του ημιτελούς εμπορικού κέντρου που προωθούσε η Μπάμπης Βωβός στο Βοτανικό που έχει περάσει στις πιστώτριες τράπεζες. Το παζάρευαν για καιρό λένε οι γνωρίζοντες, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν την τιμή που ήθελαν.

Την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι είναι πλέον «ζεστοί» με το Athens Heart το οποίο είναι σε καλό σημείο και διατηρεί αξιόλογους ενοίκους. Με λίγες εργασίες και λίγες ιδέες μπορούν να το αναστήσουν, όπως λένε στην αγορά real estate. Ο Πολ Γομόπουλος της Hines Greece είναι πολύ σφιχτός, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του ακινήτου που φιλοξενούσε το ξενοδοχείο «ΛΗΔΡΑ» στη Συγγρού.

Ο Δημ. Ανδριόπουλος και το σεμινάριο real estate σε Γ. Καμίνη

«Μετά όλα θα γίνουν μόνα τους», εξηγούσε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος της Dimand στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη σε έναν διάδρομο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών λίγο μετά την ομιλία του τελευταίου.

Μετά την αγορά των πρώην εγκαταστάσεων της Παπαστράτος στον Πειραιά όπου προχωρά σε επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ μαζί με Grivalia, EBRD και άλλους, ο Δ. Ανδριόπουλος έχει βάλει στο μάτι ιστορικά ακίνητα της Αθήνας.

Η Dimand φέρεται ως υποψήφια για το Σαρόγλειο Μέγαρο που βρίσκεται στην Ομόνοια. Πιθανώς εξηγούσε στον Γιώργο Καμίνη, που τελευταία έχει άλλους πονοκεφάλους όπως η κόντρα με τον Νίκο Τόσκα για τους παρακμιακούς , πως μπορεί να αναστηθεί το κέντρο της Αθήνας.

Έχετε 37 εκατομμύρια; Πάρτε την «Ηλιόσφαιρα»!

Θυμάστε το γνωστό εργοστάσιο παραγωγής φωτοβολταϊκών στην Τρίπολη, της εταιρείας «Ηλιόσφαιρα», μεγαλομέτοχος της οποίας ήταν ο Τζον Ρήγας μέσω της Sciens;

Το εργοστάσιο δεν είχε και τόσο καλή πορεία, παρά την τεράστια επένδυση σε μια περιοχή που διψούσε για κεφάλαια. Είναι εδώ και χρόνια στην ουσία κλειστό και τώρα η Τράπεζα Πειραιώς το βγάζει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης τα 37,45 εκατομμύρια!

Στους αρχικούς μετόχους της «Ηλιόσφαιρας» περιλαμβάνονταν και το αμερικανική hedge fund Plainfield Asset Management που έχει μείνει στην ιστορία για τις αποτυχημένες επενδύσεις του!

Γιατί εμφανίστηκαν μόνο δύο για τους υδρογονάνθρακες;

Ενώ όλοι θεωρούσαν σχεδόν σίγουρη την κάθοδο της ΕΝΙ στους διαγωνισμούς για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη νότια και δυτικά της Κρήτης καθώς και στο Ιόνιο, τελικά οι Ιταλοί απείχαν.

Αρκετούς πονοκεφάλους έχουν με τους Τούρκους για τα θαλάσσια «οικόπεδα» της Κύπρου, δεν ήθελαν να προσθέσουν νέα μέτωπα. Υπάρχει, πάντα, το ενδεχόμενο να μπουν αργότερα σε κάποια κοινοπραξία καθώς, αν προχωρήσουν οι έρευνες, θα χρειαστούν τεράστια κεφάλαια.

Γιατί; Επειδή οι έρευνες θα γίνουν σε μεγάλα βάθη. Πάντως στην κυβέρνηση δηλώνουν ευχαριστημένοι για τις κοινοπραξίες Total – ExxonMobil – ΕΛΠΕ (νότια και δυτικά της Κρήτης) και Repsol – ΕΛΠΕ (Ιόνιο, δυτικά της Λευκάδας). Στην ΕΔΕΥ δήλωναν, πάντως, πως περιμένουν συνωστισμό! Στον άλλο γύρο αγαπητοί…

the wise man
the wise man
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H super Metlen και η αγωνία, τα 1,6 ευρώ της Intralot, τα περίεργα της Goldman Sachs, το αντίο στον Πανάρα, τo γκολ της Βρεττού, οι νέες business Μπάκου – Καϋμενάκη και ο Γεράρδος στο My Story
H συνάντηση ΚΜ με Τραμπ, οι ευνοημένοι της Κίμπερλι, η αγωνία για Metlen, τι γίνεται με ΕΛΠΕ, ΜΟΗ, ΓΕΚ, Aktor, dividend play έκανε τη ΔΕΗ ο Στάσσης, τα ακίνητα Σάλλα-Στασινόπουλου και ένα τραπεζικό quiz
Ποιοι επενδύουν στην Anthropic, τα νέα short στην Metlen, η ώρα Στάσση, το smart money στην Qualco, η Κίμπερλι και οι business στην Ελευσίνα και το story της άγνωστης εφοπλίστριας
Tα 7,7 δισ. του Στασινόπουλου, τι συμβαίνει με ΔΕΗ και Metlen, τι φέρνει το deal του Περιστέρη, οι business του υιού Κούστα, η άγνωστη εφοπλίστρια, το ανέκδοτο με Δουζόγλου και τα τραπεζώματα του Δένδια
Τα big deals των δυο τραπεζών, τα πρώτα κέρδη της Aktor από το LNG, τα κέρδη του Αλαφούζου, το 2 στα 2 του Πιερρ, ο αθόρυβος Ματεμτζής, η αγωνία του ΜΜ, πότε θα γίνουν εκλογές και τα νυχτοπερπατήματα του Ντε Γκρες
Πού πάει ο Δένδιας, το ράλι, η Fitch και γιατί οι πονηροί βλέπουν αναβάθμιση, το νέο ομόλογο της Metlen και ο σκληρός Βαγγέλης, η δωρεά της Λάτση, η Τσέτη στο My Story, η σιωπή για το sexy σκάνδαλο και οι 2 πλατινομαλλούσες της Κίμπερλι (φωτό)
Το ράλι σε τράπεζες και Βιοχάλκο, ποια funds αγοράζουν με μανία ΓΕΚ και Qualco, τι ψάχνει o Σταθόπουλος στα sports, οι νέες business του Νίκα Junior και του Κοτταρίδη, ο πατριώτης Λασκαρίδης, η Κίμπερλι στο ΣΕΦ και τα μαύρα σύννεφα στο ΜΜ
Το νέο ράλι των μετοχών, τι συμβαίνει με την Qualco και το Eaton Vance, η νέα εξαγορά του Κόκκαλη, η εταιρεία του CEO Στέλιου Φράγκου, τα τάνκερ της Μαριελένας Προκοπίου, η… αφασία της Φραγγιά και η βλαχάρα millionaire
Το super ράλι σε Aktor, τράπεζες, ΔΕΗ, οι νέες κινήσεις Εξάρχου, ο «επιταχυντής» Παπασταύρου, το 1 δισ. του Βαφειά και τα 3,6 δισ. της Φράγκου, οι big business του Μπερνίτσα, και ο CEO που απολύθηκε για sexy σκάνδαλο
Η ΔΕΗ και τα 18 ευρώ, το smart money και η Aktor, το τραπεζικό big deal που χάλασε, o KM και το μισό ΝΑΙ για τον εκλογικό νόμο, το νέο έγκλημα της κόμισσας των Σπετσών, τα κόλπα της Βιοϊατρικής και το sexy σκάνδαλο σε φαρμακευτική