ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να είμαστε σύνθετοι, προσεκτικοί και να κάνουμε το βέλτιστο για συνταξιούχους, εργαζόμενους και νέους. Θέλουμε να είμαστε μια ειλικρινής κυβέρνηση που έχει κάνει τα κουμάντα της».
Αυτό τόνισε, από την Πάτρα όπου βρίσκεται σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο κ. Σταϊκούρας, μιλώντας την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Αχαΐας, ανέφερε επίσης: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχόλησης. Είναι εύκολο να λέμε πολιτικά τσιτάτα χωρίς να λογοδοτούμε. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς λέμε τι μπορούμε και τι όχι και λογοδοτούμε για αυτό».
Και πρόσθεσε: «Με ορθολογισμό σας λέω ότι είμαι ρεαλιστικά αισιόδοξος πως το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα επιβεβαιωθεί ότι η Ελλάδα αλλάζει και κοιτάει ψηλά».
Πηγή βίντεο: pelop.gr
Διαβάστε επίσης:
Θ. Σκυλακάκης: Μόνιμη επιτάχυνση της ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια από το Ταμείο Ανάκαμψης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ανακαινισμένα σχολεία οι μαθητές τον Σεπτέμβριο, μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» – Από 15/6 συνεργεία σε 426 σχολεία
- Χρηματιστήριο: Οι δέκα μετοχές που υπέγραψαν το υψηλό 15 ετών του δείκτη και ανοίγουν τον δρόμο για τις 2.000 μονάδες
- Ρέθυμνο: Ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε την καρκινοπαθή γυναίκα του στο δωμάτιο νοσοκομείου και προσπάθησε να αυτοκτονήσει
- Παύλος Μαρινάκης Για εμάς προέχει η διατήρηση του ελληνορθόδοξου και προσκυνηματικού χαρακτήρα της Ιεράς Μονής Σινά
