ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βίντεο-ντοκουμέντο: Το πλήγμα αμερικανικού υποβρυχίου που βυθίζει ιρανική φρεγάτα ανοικτά της Σρι Λάνκα
Η οικονομία της Σρι Λάνκα, που βρίσκεται ήδη σε κρίση, “θα καταρρεύσει ανεπανόρθωτα” αν δεν διοριστεί νέα κυβέρνηση μέσα σε δύο ημέρες ώστε να αποκαταστήσει την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα, δήλωσε σήμερα ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας.
“Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση μέσα στις δύο επόμενες ημέρες, η οικονομία θα καταρρεύσει πλήρως και κανένας δεν θα μπορεί να τη σώσει”, δήλωσε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Σρι Λάνκα, ο Νανταλάλ Γουιρασίνγκε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Κολόμπο.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, γιατί το ΜΜ δεν απεργεί την Πρωτομαγιά, τα μηνύματα του ΚΜ στους «γαλάζιους»… γκρινιάρηδες και τι είπε ο Φαραντούρης στο Room
- Q&R: Αυξημένα καθαρά κέρδη και ταμειακά διαθέσιμα – Στο πλάνο νέες στρατηγικές επενδύσεις
- Cenergy: Πώς η Capital απογείωσε τη μετοχή σε εντυπωσιακές επιδόσεις
- Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο ένας απολογείται χωρίς να το λέει, ο άλλος φωνάζει για να ακουστεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.