ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αφροδίτη και ο ΚΜ, οι μαυρισμένοι υπουργοί, το πακέτο ΔΕΘ και τα γκάλοπ, ο καυγάς για τον Αλέξη, το παιχνίδι του Ερντογάν και οι τυρόπιτες της Βουλής
Είμαστε πιο κοντά στο χειρότερο σενάριο δηλαδή τη διακοπή της παροχής ρωσικού αερίου στην Ευρώπη εκτίμησε στο ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε επίσης ότι η χώρα μας αντισταθμίζει τις δυσμενείς εξελίξεις όσον αφορά τις αυξήσεις στις τιμές των εισαγόμενων προϊόντων που προκαλεί η αύξηση στα καύσιμα, με την αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό και την αύξηση των επενδύσεων και των εξαγωγών.
Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί επιταγή ακρίβειας, ωστόσο τόνισε ότι μέχρι να μπει το φθινόπωρο δεν μπορούμε να πούμε κάτι.
Διαβάστε επίσης
Σκυλακάκης: Αν η Μόσχα κλείσει τη στρόφιγγα η Ελλάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία χωρίς Κώστα Καραμανλή – Η συμβίωσή του με Σαμαρά τελείωσε
- Κυρανάκης: Εθνικής σημασίας ο Κάθετος Διάδρομος, που δεν εξαρτάται από πρόσωπα και κυβερνήσεις
- Τον Άρη Παναγιωτίδη θα προτείνει ο Παύλος Μαρινάκης ως προσωρινό Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ
- Συντάξεις 2027: Αυξήσεις δύο ταχυτήτων για όσους έχουν προσωπική διαφορά – Ποιοι θα πάρουν ολόκληρο το 2,8%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.