ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H μυστική επιχείρηση στο Ισραήλ, ένα αποκλειστικό για ακροδεξιά σύναξη, το παρασκήνιο των 14 καλπών, κι ένα κουίζ με υπουργό και ξανθιά ινφλουένσερ
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, συνάντησε σήμερα την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρόεδρο της της κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία συνοδευόταν από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Ευθύμιο Δίπλαρο, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Νίκο Τορναρίτη και τον πρόεδρο της Nεολαίας ΔΗΣΥ Γιώργο Χατζηγεωργίου. Στην συνάντηση παρίστατο και ο βουλευτής και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Χατζηδάκης και η κα Δημητρίου αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας και τις προκλήσεις που τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος έχουν να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της ΕΕ και της Ευρωζώνης.
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών παρουσίασε στην κυπριακή αντιπροσωπεία τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί: ανακατεύθυνση του παραγωγικού μοντέλου για μια πιο παραγωγική και εξαγωγική οικονομία, δημοσιονομική σταθερότητα, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ενίσχυση του ανταγωνισμού στο τραπεζικό σύστημα, αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.
Διαβάστε επίσης
Χατζηδάκης: Το «αυτοκίνητο» της Κυβέρνησης δεν έχει όπισθεν στο θέμα της φοροδιαφυγής
ΔΥΠΑ: Παράταση του προγράμματος κατάρτισης 150.000 εργαζομένων
Κοινωνικός τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
