ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από 1,15 ευρώ/λίτρο θα ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων Αττικής.
Μιλώντας στον ANT1, ο Νίκος Παπαγεωργίου είπε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις για την τιμή στα ορεινά και απομακρυσμένα χωριά, όπου εκτίμησε ότι η τιμή θα ξεκινήσει από 1,25 – 1,28 το λίτρο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τηλεφώνημα για προπαραγγελίες είναι μειωμένα κατά 80%.
Οι επαγγελματίες του χώρου ζητούν από την κυβέρνηση μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς ο φόρος αυτήν τη στιγμή αναλογεί στο 60-65% της τιμής του.
Ζητούν μείωση, έστω και παροδική για τη χειμερινή περίοδο, ώστε αφενός να γίνει προσιτό στους καταναλωτές, αφετέρου να επιβιώσουν τα πρατήρια και οι υπάλληλοί τους.
Διαβάστε ακόμη:
Χρονιά ρεκόρ το 2021 για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας-Τι σημαίνει η έκπτωση 15% και οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ
- Μητσοτάκης για Κάθετο Διάδρομο: «Η στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ ήδη προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα»
- Μαρινάκης για «Βιολάντα»: Θέμα με τον Παπαστεργίου δεν υπάρχει – Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να συνδέσει το όνομά του με τη τραγωδία (Βίντεο)
- Ξεκινά η κατασκευή του βασικού τμήματος του ΒΟΑΚ – Δήμας: «Ισχυροποιείται ο χάρτης των οδικών υποδομών όλης της Ελλάδας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.