ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Γιατί ΕΛΧΑ, Cener, BIO βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα τον Μάρτιο – Τα σημεία εισόδου στις τράπεζες
Σε 3,1% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο, σύμφωνα με την τελική μέτρηση της Eurostat για τις τιμές καταναλωτή στην ευρωζώνη.
Υπενθυμίζεται ότι και στην πρώτη εκτίμηση (flash estimate) της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής, ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είχε υπολογιστεί στο 3,1%, ελαφρώς ενισχυμένος σε σχέση με το 3% του Φεβρουαρίου.
Σε μηνιαία βάση, οι τιμές καταναλωτή στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 1,9%, έναντι 1,8% που έδειχνε η αρχική μέτρηση.
Διαβάστε επίσης:
UBS για Theon International: Αγοράστε τη μετοχή με περιθώριο ανόδου 60% και στόχο τα €40
Τι αλλάζει στην κοινωνική αντιπαροχή: Και εταιρείες real estate στο πρόγραμμα
Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε-Η/Κ Σχηματαρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.