ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ, αύριο, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ, για την εβδομάδα 31 Μαΐου-4 Ιουνίου.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε:
1. Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα καταβληθεί την Τρίτη, 1 Ιουνίου, ποσό 1,7 εκατ. ευρώ για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 32 δικαιούχους από τον κλάδο του Πολιτισμού.
2. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την περίοδο 31 Μαΐου-4 Ιουνίου οι εξής καταβολές:
Τακτικές πληρωμές
– 11,9 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 22.740 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).
– 20,3 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 710 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
– Τέλος, 10.500 ευρώ θα καταβληθούν σε 26 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.
3. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:
– 32 εκατ. ευρώ σε 82.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
– 20 εκατ. ευρώ σε 8.500 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
– 500.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
4. Τέλος, από τον ΟΠΕΚΑ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αύριο Δευτέρα, 31 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι εξής καταβολές:
– 165,9 εκατ. ευρώ σε 729.385 δικαιούχους για οικογενειακά επιδόματα παιδιών.
– 72,1 εκατ. ευρώ σε 171.282 δικαιούχους για αναπηρικά επιδόματα (αναπηρικά και διατροφής).
– 59,7 εκατ. ευρώ σε 275.754 δικαιούχους για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.
– 34,2 εκατ. ευρώ σε 281.494 δικαιούχους για επίδομα στέγασης.
– 11,5 εκατ. ευρώ σε 35.108 δικαιούχους για επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων.
– 11 εκατ. ευρώ σε 11.429 δικαιούχους για επίδομα γέννησης.
– 22,3 εκατ. ευρώ σε 117.545 δικαιούχους ως συνεισφορά του Δημοσίου σε δάνεια του Προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ», (λόγω COVID-19).
– 234.991 ευρώ σε 6.682 δικαιούχους για επίδομα ομογενών-προσφύγων.
– 76.981 ευρώ σε 97 δικαιούχους για έξοδα κηδείας ανασφάλιστων.
– 209.614 ευρώ σε 3.081 δικαιούχους ως συνεισφορά του Δημοσίου σε δάνεια (προστασία κύριας κατοικίας).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.