ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Κέλλας: Όποιος πήρε παράνομα χρήματα θα τα επιστρέψει – Κανένας κίνδυνος για τις αγροτικές επιδοτήσεις
Συγχωνεύσεις οκτώ εφοριών της Αττικής πρόκειται να πραγματοποιηθούν εντός Οκτωβρίου όπως προκύπτει από απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.
Ειδικότερα, με βάση την απόφαση, από τις 8 Οκτωβρίου συγχωνεύονται η Δ.Ο.Υ. Νέου Ηρακλείου στη Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας και η Δ.Ο.Υ. Γ’ Πειραιά στη Δ.Ο.Υ. Α’ Πειραιά, ενώ στις 22 Οκτωβρίου ακολουθεί η συγχώνευση της Δ.Ο.Υ ΣΤ΄ Αθηνών στη Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών και της Δ.Ο.Υ. Δ’ Πειραιά στη Δ.Ο.Υ. Ε’ Πειραιά.
Εξαιτίας της συγχώνευσης όπως διευκρινίζεται, δεν θα πραγματοποιηθούν συναλλαγές με το κοινό:- την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 στις Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας, Νέου Ηρακλείου, Α’ Πειραιά και Γ’ Πειραιά και – την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών, ΣΤ΄ Αθηνών, Ε’ Πειραιά και Δ’ Πειραιά .
Παράλληλα προβλέπονται παρατάσεις προθεσμιών που λήγουν τις συγκεκριμένες μέρες των συγχωνεύσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΑΔΕ: Επιστροφές φόρων έως 10.000 και σε εκκρεμείς υποθέσεις – Το νέο νομοσχέδιο για ΕΝΦΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιες εφορίες κατεβάζουν «ρολά»-Ποιοι υπάλληλοι θα μετακινηθούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα big news, η super Alpha Bank, τα διεθνή ραντεβού του Πιερ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι φωνές στο ΜΜ, ποιος έβαλε νάρκη στον εφοπλιστή Οικονόμου και ο Σταθόπουλος της BC σε κέφια (3 φωτό)
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Βήμα – βήμα η διαδικασία, 7 παράμετροι στο μικροσκόπιο
- Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
- Sichuan Airlines: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις από τον ΔΑΑ προς Τσενγκντού – Ελληνοκινεζική συνεργασία ορόσημο στις αερομεταφορές
