ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε την δέσμευση της κυβέρνησης ότι η οικονομία δε θα ξανακλείσει τονίζοντας ότι το 2022 θα είναι πολύ καλύτερο για τους Έλληνες.
Σημείωσε ότι τα μέτρα που είναι σε εφαρμογή όλο αυτό το διάστημα έχουν αποδώσει τόσο όσον αφορά στην αύξηση των εμβολιασμών όσο και στην απότομη πτώση των κρουσμάτων και χρειάζεται λίγη υπομονή για να πέσουν και οι σκληροί δείκτες, δηλαδή ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων.
«Αυτό που θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα πολύ καλύτερο 2022 είναι το γεγονός ότι η οικονομία δε θα χρειαστεί να ξανακλείσει και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού. Αυτό που θα έρθει για τους Έλληνες την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερο», επισήμανε και πρόσθεσε ότι η οικονομία φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί και «θα μπορούμε να δίνουμε δίκαιο μέρισμα στους πολίτες που έχουν ανάγκη».
Ο κ. Πέτσας σχολιάζοντας τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ελάφρυνση των νοικοκυριών, τόνισε ότι η επιδότηση στα τιμολόγια ρεύματος από 49,5-55,5 ευρώ τον μήνα είναι ένα σημαντικό ποσό που συγκρατεί την πίεση που νιώθουν τα νοικοκυριά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: «καταδικάζει το φόνο από τον ισραηλινό στρατό έξι παλαιστίνιων δημοσιογράφων» στη Γάζα
- Έκτος Παλαιστίνιος δημοσιογράφος υπέκυψε στα τραύματα από το ισραηλινό χτύπημα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιιάς και αύριο Τρίτη 12/8 – Οι περιοχές που βρίσκονται στην κατηγορία 4
- Βαλτική- Σαμποτάζ σε υποθαλάσσια καλώδια: Δίωξη κατά τριών ναυτικών του τάνκερ Eagle S
