ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αριθμός ρεκόρ σημειώθηκε στις υποβολές φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη.
«Έσπασαν το φράγμα» των 4 εκατομμυρίων οι υποβολές των φορολογικών δηλώσεων, αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ επισημαίνει:
«Πριν από λίγο οι υποβληθείσες φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων «έσπασαν το φράγμα» των 4 εκατομμυρίων. Χάρη στη δουλειά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο πεδίο του ψηφιακού μετασχηματισμού και με τη συμβολή των φοροτεχνικών, ξεπεράσαμε φέτος τον αριθμό αυτό νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά».
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
ΕΚΤ: Κίνδυνος για «φαινόμενο κυματισμού» από traders που ανησυχούν για τα αμερικανικά assets
Μηδενική ανάπτυξη στην γερμανική οικονομία για το 2025 φέρνουν οι δασμοί Τραμπ – Εαρινές προβλέψεις
Ryan (Ebury): Πού οφείλεται η εκτόξευση του πληθωρισμού στο 3,5% στην Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι είναι οι οκτώ Έλληνες investment bankers που μέσα σε τρεις μήνες έφεραν στις εισηγμένες κεφάλαια 7 δισ. ευρώ
- Ελληνικές τράπεζες: Από τα «κόκκινα» δάνεια του 45% σε κεφαλαιοποίηση άνω των 50 δισ. ευρώ – Οι 20 αριθμοί της μεγάλης επιστροφής
- Μουντιάλ 2026: Η πολιτική «εισβάλλει» στον τελικό Αργεντινή-Ισπανία – Τραμπ, Σάντσεθ, Μέσι και Μαλβίνες στο επίκεντρο
- ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πρόεδρος της ΚΟ η Ρένα Δούρου με 7 ψήφους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.