• Οικονομία

    Πανελλήνιες 2019: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις στο Λιμενικό Σώμα

    • NewsRoom
    λιμενικο

    Λιμενικό Σώμα


    Ενεργή είναι από χθες η διαδικασία των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις που ανοίγουν στο Λιμενικό Σώμα. Οι θέσεις αυτές αφορούν στους υποψήφιους των Πανελληνίων, ενώ η διαδικασία είναι κατά αποκλειστικότητα ηλεκτρονική.

    Το διάστημα κατά το οποίο η διαδικασία για τους υποψηφίους θα είναι ανοιχτή, ώστε να κάνουν αίτηση είναι από τη Δευτέρα, 6 Μαΐου έως και την Τετάρτη, 15 Μαΐου. Για να ολοκληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι την «υποψηφιότητά» τους, ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση –υπεύθυνη δήλωση και στη συνέχεια να συμμετέχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις.

    Σημειώνεται ότι, όπως ορίζει η προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η προθεσμία της ταχυδρομικής αποστολής, με συστημένη αλληλογραφία, της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι από 6/5 έως και 16/5 και θα πρέπει να φέρει τη σφραγίδα ταχυδρομείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού.

    Η προκήρυξη του διαγωνισμού είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα hcg.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχονται 2.800 προσλήψεις σε Λιμενικό και Πυροσβεστική

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού εκτός Πανελληνίων στο Λιμενικό Σώμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένας μήνας μέχρι τις Πανελλαδικές: Το πρόγραμμα και πώς θα εξεταστούν τα ειδικά μαθήματα



    ΣΧΟΛΙΑ