ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 3,84% διαμορφώθηκε η απόδοση των εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 625 εκατ. ευρώ, στη δημοπρασία που διενεργήθηκε σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΔΔΗΧ.
Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία η απόδοση ήταν στο 3,88%.
Συνολικά υποβλήθηκαν προσφορές ύψους 1.045 εκατομμυρίων ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,67 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 187,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Ετσι θα μεταβιβάζονται πλέον τα ακίνητα – Τι είναι ο ψηφιακός φάκελος, βήμα – βήμα η διαδικασία
Ρεκόρ «χτύπησε» το χρέος των ΗΠΑ – Πάνω από $34 τρισ.
Ιράν: Τουλάχιστον 70 νεκροί από εκρήξεις κοντά στον τάφο του Κασέμ Σουλεϊμανί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Αγορά 276.000 ιδίων μετοχών από 29/1 έως 5/5/2026
- ΗΠΑ: Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Discord εισάγει την αναγνώριση προσώπου για να επαληθεύει την ηλικία
- Η Λαγκάρντ καλεί σε μεταρρυθμίσεις για ισχυρότερη και ανθεκτική Ευρώπη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Το δικαίωμα στη σιωπή επέλεξε η Μάξγουελ – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση της Βουλής των Αντιπροσώπων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.