ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκρινε χθες Τρίτη ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδιακής κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve, Fed για συντομία), ο Τζερόμ Πάουελ, «πλήττει» τον κλάδο των ακινήτων «πολύ άσχημα», απαιτώντας, για ακόμη μια φορά, να προχωρήσει σε μείωση των επιτοκίων.
Ο ρεπουμπλικάνος δεν σταματά να αξιώνει μείωση των επιτοκίων και να επικρίνει έντονα τον κ. Πάουελ τελευταία.
«Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να ενημερώσει τον Τζερόμ ‘Πολύ Αργά’ Πάουελ πως πλήττει τη βιομηχανία της κατοικίας πολύ άσχημα; Ο κόσμος δεν μπορεί να πάρει ενυπόθηκο δάνειο εξαιτίας του. Δεν υπάρχει πληθωρισμός και σύμφωνα με όλους τους δείκτες είναι καιρός να γίνει μεγάλη μείωση των επιτοκίων», ανέφερε μέσω Truth Social.
Διαβάστε επίσης
Συγχωνεύονται τα κινεζικά ναυπηγεία – Δημιουργούν ένα κολοσσό που ναυπηγεί 530 πλοία
ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στα πρόστιμα της εφορίας για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις – Παραδείγματα
Ντόναλντ Τραμπ: Τυχόν συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία θα με βοηθούσε να πάω στον Παράδεισο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Επιστρέφουν μέσω Ελλάδας 28 Γάλλοι ακτιβιστές του στολίσκου για την Γάζα μετά την απέλασή τους από το Ισραήλ
- Γεωργιάδης: Διαψεύδει τις κατηγορίες ότι το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ρούτσι έγινε χωρίς συνεννόηση με τους γιατρούς
- Ισραήλ: Αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις για τη Γάζα θα συνεχιστούν οι μάχες, λέει ο Αρχηγός του στρατού
- Μερτς: Τηλεφωνική συνομιλία με Τραμπ και Νετανιάχου – Ζητά άμεση συμφωνία στη Γάζα
