ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα οφέλη που προκύπτουν για την ελληνική οικογένεια από την άνοδο του τουρισμού αναφέρεται σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την αύξηση κατά 12% των αφίξεων εφέτος τον Ιούλιο στα 14 αεροδρόμια της Fraport σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019.
Όπως λέει ο κ. Κικίλιας, η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος ενισχύει την οικονομία, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, τροφοδοτεί εκατοντάδες επαγγέλματα και στηρίζει τη μέση ελληνική οικογένεια.
Ακολουθεί η ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια:
Ιούλιος 2022: 12% αύξηση των αφίξεων στα 14 αεροδρόμια της Fraport σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019.
Η αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος:
-ενισχύει την οικονομία
-δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας
-τροφοδοτεί εκατοντάδες επαγγέλματα
-στηρίζει τη μέση ελληνική οικογένεια
https://twitter.com/vkikilias/status/1557638696777777152?s=21&t=o6N0kkn8LpX4dPgQO67JLw
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας: Κάθε εβδομάδα η Ελλάδα θα υποδέχεται ένα εκατομμύριο επισκέπτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η διπλή φωνή της Δόμνας Μιχαηλίδου
- Bundesliga: Στο τραπέζι χρηματοδότηση 1 δισ. ευρώ από την Apollo με βλέμμα 20ετίας και εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα
- Οι τελευταίες 16 ημέρες που άλλαξαν το μομέντουμ στη μετοχή της Metlen
- Dimand: Τουριστική επένδυση 1.614 κλινών με τρία spa στην αμερικανική βάση της Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.