ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το προσχέδιο προϋπολογισμού θα τεθεί προς συζήτηση στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, περί τα μέσα Οκτωβρίου.
Με τον καθιερωμένο αγιασμό, αρχίζουν σήμερα οι εργασίες της Β’ Συνόδου της Κ’ Περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Στις 11:00 πμ, θα ανακοινωθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη των εργασιών της Α΄ Συνόδου και θα ακολουθήσει Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της Β΄ Συνόδου από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Στις 12:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την Εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα (6 και 8) του Κανονισμού της Βουλής.
Σήμερα αναμένεται επίσης, η κατάθεση του προσχεδίου προϋπολογισμού 2025.
Το προσχέδιο προϋπολογισμού αυτό θα τεθεί προς συζήτηση στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, περί τα μέσα Οκτωβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις μειώσεις άμεσων φόρων και εισφορών
Ο Νετανιάχου υποσχέθηκε να νικήσει τους «εχθρούς» του Ισραήλ
ΑΚΤΩΡ: Έτοιμο το εισιτήριο του Μετρό Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Παίρνει πάλι μπροστά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πάρτι στην ΕΛΧΑ, πάνω από 2% η ΕΤΕ, τι συμβαίνει στην αγορά
- Μιχαηλίδου για «Νταντάδες της Γειτονιάς»: «Εντυπωσιακή ανταπόκριση, πάνω από 48.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα»
- Ανδρουλάκης για επέτειο Marfin: Δεκαέξι χρόνια από την ωμή δολοφονική επίθεση το συλλογικό τραύμα παραμένει ανοιχτό
- FT: Οι αεροπορικές «κόβουν» 2 εκατ. θέσεις από τις πτήσεις του Μαΐου λόγω της έλλειψης καυσίμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.