ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις Ηνωμένες Πολιτείες του Τραμπ, ενόψει και των δασμών, τα επιτόκια των στεγαστικών συνέχισαν να κινούνται χαμηλά για τρίτη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, το μέσο επιτόκιο ενός 15ετούς σταθερού στεγαστικού δανείου διολίσθησε στο 6,05% από 6,12% ενώ το 30ετούς στεγαστικού δανείου υποχώρησε στο 6,89% από 6,95% μια εβδομάδα νωρίτερα, ανακοίνωσε η Freddie Mac.
«Τα στεγαστικά επιτόκια είναι σταθερά τον τελευταίο μήνα και τα εισερχόμενα στοιχεία καταδεικνύουν ότι η οικονομία παραμένει σε στέρεο έδαφος» δήλωσε ο Σαμ Κάτερ, επικεφαλής οικονομολόγος της Freddie Mac.
Oι επενδυτές φαίνεται να ανησυχούν λιγότερο ότι οι δασμοί Τραμπ μπορούν να επιδεινώσουν τον πληθωρισμό και να αναγκάσουν τη Fed να περιορίσει τα σχέδια μείωσης των επιτοκίων, κάτι που θα είχε επίδραση στα στεγαστικά επιτόκια, ανέφερε η επικεφαλής οικονομολόγος της Zillow, Κάρα Νεγκ.
Διαβάστε επίσης
ΟΛΘ: Νέα αγορά μετοχών από τον Σαββίδη στην τιμή των 28,029 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: «Σφράγισε τη Νέα Δημοκρατία και τη Μεταπολίτευση»
- Πέθανε ο Δημήτρης Ξανθάκης – Σίγησε μια αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού
- FIFA: Σφοδρές αντιδράσεις κατά Ινφαντίνο μετά το ναυάγιο του σχεδίου ιδιωτικοποίησης – Σενάρια αποχώρησης
- Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας Τασούλας και Μητσοτάκης για τις πυρκαγιές (φωτο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.