Στα 79,32 δισ. δολάρια διευρύνθηκε το εμπορικό έλλειμμα αγαθών των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιούλιο, φτάνοντας στο πιο υψηλό σημείο από τον Δεκέμβριο του 2018.
Σε σύγκριση με τα 71 δισ. δολάρια του Ιουνίου, το έλλειμμα αυξήθηκε κατά 8,3 δισ. δολάρια ή 11,7%. Σε ετήσια βάση κινήθηκε ανοδικά κατά $5,68 δισ. τον Ιούλιο.
Οι εξαγωγές αγαθών τον Ιούλιο ήταν $115 δισ. σημειώνοντας άνοδο κατά 12,2 δισ. Σε σύγκριση με έναν μήνα πριν, ενώ οι εισαγωγές ήταν $194,3 δισ., ενισχυμένες κατά $20,5 δισ. Σε μηνιαία βάση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν η Sanofi για «παραπλανητική» καμπάνια κατά ανταγωνιστικού εμβολίου
- Revolut: Δύο νέοι διορισμοί στην εκτελεστική ομάδα
- ΔΙΜΕΑ: Κατασχέθηκαν πάνω από 15.000 απομιμητικά στη Χαλκιδική – Πρόστιμα άνω των 220.000 ευρώ
- Στη Νέα Σμύρνη ο Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Milon Camp και έπαιξε τάβλι με πολίτες (βίντεο + φωτο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.