ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτωτικά κινήθηκε ο αριθμός των νέων αιτήσεων για λήψη επιδόματος ανεργίας, ο οποίος παρουσίασε μεν μικρή μείωση αλλά την ώρα που οι αναλυτές περίμεναν να αυξηθεί, υποχωρώντας έτσι σε χαμηλό σχεδόν μήνα.
Ειδικότερα, την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Αυγούστου υποβλήθηκαν 243.000 νέα αιτήματα για λήψη επιδόματος ανεργίας, αριθμός μειωμένος κατά 2.000 από την εβδομάδα που είχε προηγηθεί, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση στα 252.000.
Παράλληλα, μείωση εμφάνισαν και οι αιτήσεις για συνέχιση λήψης επιδόματος, οι οποίες υποχώρησαν στις 1,415 εκατ. από τις 1,437 εκατ. που είχαν προηγηθεί, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν επίσης ότι θα παρουσιάσουν αύξηση στις 1,440 εκατ.
Διαβάστε επίσης
Βουλγαρία: Στο ιστορικό χαμηλό του 4,2% παρέμεινε η ανεργία τον Ιούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Προειδοποιητικές επιστολές προς την Ελλάδα για 5 οδηγίες που δεν εφαρμόστηκαν
- Μαζωνάκης: Στο μικροσκόπιο οι επικοινωνίες των εμπλεκομένων προσώπων – Τηλεφωνήματα, μηνύματα και email αναμένεται να εξεταστούν
- ΑΑΔΕ: Μέχρι 31/10 μετατίθεται η προθεσμία για αίτηση εναλλακτικής φορολόγησης συνταξιούχων εξωτερικού
- EE: Σταθερός ο εφοδιασμός φυσικού αερίου προς το παρόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.