• Οικονομία

    Ιωάννης Λιανός: Επανεκλέχθηκε στο ΔΣ της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ

    • NewsRoom
    Ιωάννης Λιανός

    Ιωάννης Λιανός, πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού


    Επανεκλέχθηκε ως τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ για το έτος 2022 ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ιωάννης Λιανός.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Λιανός θα διεξάγει τη θητεία του ως τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΟΣΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ σημειώνεται ότι η εκλογή του, το 2021, ήταν και η πρώτη φορά που Έλληνας αξιωματούχος εκλέχθηκε σε αυτή τη θέση, εκπροσωπώντας την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού.

    Για την επανεκλογή του ο κ. Λιανός δήλωσε: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΟΣΑ επιτελεί ένα σημαντικό συντονιστικό ρόλο στο πλαίσιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ, θέτοντας την ατζέντα των συζητήσεων στον πιο σημαντικό διεθνή Οργανισμό για θέματα ανταγωνισμού. Είναι μεγάλη μου τιμή να επανεκλεγώ σε αυτό τον ρόλο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΟΣΑ και να συνεργαστώ με εξαιρετικούς συναδέλφους από άλλα Κράτη Μέλη του ΟΟΣΑ. Βλέπω σε αυτόν τον ρόλο όχι μόνο το καθήκον να εκπροσωπώ την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και να συνεχίσω το έργο μου προωθώντας μία προοδευτική ατζέντα στο δίκαιο ανταγωνισμού σε μία περίοδο έντονων αλλαγών, τόσο κοινωνικο-οικονομικών και τεχνολογικών, όσο και περιβαλλοντικών».

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης προς επιχειρηματίες εστίασης: Στόχος να κάνουμε γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά (βίντεο)

    Χατζηδάκης: Δεν θέλουμε να ξανακλείσει συνολικά η οικονομία



    ΣΧΟΛΙΑ