ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Moody’s: Τέσσερις κίνδυνοι για τις ελληνικές τράπεζες – Ανησυχία για νέα «κόκκινα» δάνεια 1,7 δισ. ευρώ
Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody’s μείωσε την αξιολόγηση του χρέους της Τουρκίας κατά μια βαθμίδα από Β1 σε Β2 και δήλωσε ότι διατηρεί τις αρνητικές προοπτικές για την τουρκική οικονομία.
Οι Υπηρεσίες Επενδυτών της Moody’s σε ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε αργά την Παρασκευή επικαλέστηκαν ως λόγους για την υποβάθμιση σε B2 από B1 μια πιθανή κρίση στο ισοζύγιο πληρωμών, θεσμικά προβλήματα και διάβρωση των δημοσιονομικών αποθεμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Παρεμβάσεις στην αγορά καυσίμων – Τέλος στις ρήτρες αποκλειστικότητας και προτάσεις για εισαγωγές και τιμές
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: Αν μου κάνει μήνυση για τη βαλίτσα από τη Βενεζουέλα θα ζητήσω facebook live στη δίκη
- McDonald’s: Μικρότερη των εκτιμήσεων η πτώση των πωλήσεων στις ΗΠΑ – Υποχώρηση 0,2%
- Κρεμλίνο για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ελπίζουμε ο Τραμπ να συνεχίσει τις ειρηνευτικές προσπάθειες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.