ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 9 Ιουλίου θα εκλεγεί ο διάδοχος του Μάριο Σεντένο στην ηγεσία του Eurogroup, όπως ανέφερε ο ίδιος, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, θέτοντας σε κίνηση τη σχετική διαδικασία στο Eurogroup της Πέμπτης 11 Ιουνίου.
Όπως ανέφερε, η θητεία του ως προέδρου του Eurogroup θα τερματιστεί στις 13 Ιουλίου 2020.
«Την Πέμπτη, θα ενημερώσω τους συναδέλφους μου στο Eurogroup για την απόφασή μου να μην επιδιώξω μία δεύτερη θητεία, καθώς στις 15 Ιουνίου θα παραιτηθώ από υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας», σημείωσε. «Με την ίδια ευκαιρία, την Πέμπτη θα ξεκινήσω την πρόσκληση στους υποψηφίους και θα περιγράψω την διαδικασία της εκλογής, που προγραμματίστηκε για τις 9 Ιουλίου», πρόσθεσε ο κ. Σεντένο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών με επιβεβαιωμένους 14 νεκρούς (upd)
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.