ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ολοκλήρωσε τη μεταβίβαση στην Ελλάδα του ποσού των 644 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter πρόκειται για την έκτη δόση των κερδών που είχαν κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης από τα ελληνικά ομόλογα, στο πλαίσιο των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
«Πράσινο» φως για την εκταμίευση της δόσης είχε δώσει το Eurogroup στις 6 Δεκεμβρίου, μετά τη 12η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΟΤΟΕ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μότσιος
ΑΑΔΕ: Σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας από σήμερα «Τα Αιτήματά μου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
