ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο φορέας υλοποίησης ΟΠΕΚΑ ενημερώνουν ότι σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Α21 – Επίδομα Παιδιού», προκειμένου να υποβάλουν αίτηση όσοι δεν έχουν προβεί στη διαδικασία για το έτος 2023.
Η αίτηση υποβάλλεται στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr με τη χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet.
Η οριστικοποίηση της υποβολής της αίτησης είναι απαραίτητη, καθώς εάν αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/.
Σχετικές ερωτήσεις αναφορικά με το Επίδομα του Παιδιού στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: Προστασία μόνο στους ευάλωτους δανειολήπτες και όχι σε “μαϊμού” φτωχούς
«ΑλλάΖΩ Θερμοσίφωνα»: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τους 103.310 δικαιούχους
Λουκέτο και πρόστιμα σε γνωστά club σε Σαντορίνη και Άλιμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Toro Corp (Πέτρος Παναγιωτίδης): Αυτονομείται η AI OKTO CORP. την Πέμπτη 1/10 – Πώς θα μοιραστούν οι μετοχές
- Ο όμιλος Γκριμάλντι παρέλαβε το νεότευκτο Grande Egitto
- Αθήνα: Όταν γεννιόταν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη
- Χρυσός: Η Κίνα «σαρώνει» το πολύτιμο μέταλλο – Εισαγωγές άνω των 1.000 τόνων σε οκτώ μήνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.