ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην προβολή της Χίου από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού προβλέπει ένα ευρύ πρόγραμμα τουριστικής προβολής ύψους δαπάνης 500.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Η σχετική προγραμματική σύμβαση, μεταξύ του ΕΟΤ και του Δήμου Χίου, επικυρώθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, παρουσία του υπουργού και βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη.
Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια της πρώτης χρηματοδότησης του 2020-2021 και αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τη Χίο να προβάλλει το τουριστικό της προϊόν στο εξωτερικό. Η σύμβαση έχει διάρκεια 12 μηνών και 3 στάδια υλοποίησης.
Σε δήλωση του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, χαρακτήρισε την Χίο, “ως ένα από τα νησιά που θα είναι τα επόμενα χρόνια σε τροχιά ανάπτυξης και που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο είδος τουριστικού προϊόντος που η ελληνική κυβέρνηση θέλει να ενισχύσει”.
Διαβάστε επίσης
Επικουρική σύνταξη: 37.500 δικαιούχοι λαμβάνουν σήμερα την προκαταβολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ένας συν ένας λόγοι που ο MSCI έχει «αναβαθμίσει» ήδη τις ελληνικές μετοχές και η έξοδος της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
- Βουτιά στις τιμές πετρελαίου: Κλείσιμο τριμήνου και άνοιγμα… προσδοκιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.