ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξήθηκε το ΑΕΠ με ρυθμό 2% , σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ανεβάζοντας ταχύτητα σε σύγκριση με το 1,7% του β’ τριμήνου.
Με βάση τα διαθέσιμα εποχικά διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε όρους όγκου, κατά το 3ο τρίμηνο 2025 παρουσίασε αύξηση κατά 0,6%, σε σχέση με το 2ο τρίμηνο 2025, ενώ σε σύγκριση με το 3ο τρίμηνο 2024 παρουσίασε αύξηση κατά 2%.
Με βάση τα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε όρους όγκου, κατά το 3ο τρίμηνο 2025 παρουσίασε αύξηση κατά 2% σε σχέση με το 3ο τρίμηνο 2024.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την 9η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών
Γερμανία: Τι θα ψηφίσει η Bundestag για το συνταξιοδοτικό; Σε «υπαρξιακή κρίση» ο Μερτς
Alpha Finance: Τι συζητήθηκε στο 4ο Greek Investment Conference στο Λονδίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχέδιο-μαμούθ για συγχώνευση Deutsche Telekom και T-Mobile, το μεγαλύτερο deal M&S στην ιστορία
- Moody’s: Αναβαθμίσεις και «σκιές» στα ελληνικά τραπεζικά outlook μετά το νέο πλαίσιο της ΕΕ – Πειραιώς σε άνοδο, πιέσεις σε Eurobank και Εθνική
- Δημοσκόπηση RealPolls: Στο 30,6% η ΝΔ και στο 15,3% το ΠΑΣΟΚ η εκτίμηση ψήφου
- Tim Cook: Είμαι υγιής και σκοπεύω να είμαι στο νέο μου ρόλο για πολύ καιρό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.