Μικρή κάμψη εμφάνισε ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο, με μεγαλύτερη μείωση του όγκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:

1

• Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 0,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 μείωση 5,3%.

• Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 1,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 μείωση 8,1%.

• Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 παρουσίασε μείωση 2,3%.

• Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 παρουσίασε μείωση 1,9%.

Δείτε αναλυτικά την έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Επιβλήθηκαν φόροι και πρόστιμα ύψους 108 δις ευρώ από… λάθος!

Χατζηδάκης: Η χώρα δεν θα χάσει ούτε 1 ευρώ από τις αγροτικές επιδοτήσεις – Περισσότερα στους έντιμους αγρότες

Πιερρακάκης για επιστροφή ενοικίου: Η πρόοδος της οικονομίας επιστρέφει στους πολίτες, στηρίζοντας τα νοικοκυριά