ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρή κάμψη εμφάνισε ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο, με μεγαλύτερη μείωση του όγκου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:
• Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 0,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 μείωση 5,3%.
• Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 1,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 μείωση 8,1%.
• Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 παρουσίασε μείωση 2,3%.
• Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 παρουσίασε μείωση 1,9%.
Δείτε αναλυτικά την έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:
Επιβλήθηκαν φόροι και πρόστιμα ύψους 108 δις ευρώ από… λάθος!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πατήσια: Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα
- ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική: Υποχώρησε στο 24,7% το ποσοστό της Μπήτρος
- Σήμα Ισότητας: Ξεκινά για επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πολιτικές ίσων ευκαιριών στην εργασία
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκλέχθηκε γραμματέας της ΚΟ ο Γιάννης Αμανατίδης – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου με υποψήφιους Δούρου και Πολάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.